Løsninger!

Tilbudsfasen

 

Du har et aktuelt behov for at kunne tilbyde et produkt hvori der indgår komponenter af specialstål.

 

Vi finder sammen med dig det rigtige, og gerne gængse produkt, for at være sikker på at kunne levere så snart at en evt. ordre skulle komme på tale.

 

Ofte er vi pga. erfaringer med ved bordet - hvis ønsket - allerede i design- og tilbudsfasen og ofte sammen med dig og din kunde.

 

Ordre og planlægningsfasen

 

For at være helt sikker på leveringstider, dokumentation og ikke mindst opdateringer af priser (op- eller nedad-gående) vælger vi at indgå i en dialog mellem dig og vores leverandører. Det er aldrig hemmeligt hvor vi får vores varer fra og af samme årsag spiller vi altid med åbne kort. Vores værdigrundlag er baseret på åbenhed.

 

Hvis nødvendigt mødes vi sammen med den europæiske lagerholdende grossist eller producent og aftaler helt præcist leveringsforløbet.

Dette er som udgangspunkt ikke nødvendigt ved enkeltstående ordrer, men er ofte en god investering da alle forventninger fremlægges og problemstillinger usandsynligøres. Vi er aldrig bange for at vise hvem vi er og hvem vi arbejder sammen med. Det skaber tryghed i forretningen. Din forretning er vores forretning.

 

Logistik

 

Vi arbejder næsten altid sammen med danske vognmænd. Ikke fordi vi har noget imod de udenlandske, men det er vigtigt for os til enhver tid at kunne få at oplyst hvor præcist hvor vores leverance og dermed dit materiale befinder sig. Typisk er leveringstiden for lagerordrer 2-3 arbejdsdage, men alt kan lade sig gøre. Vigtigst af alt er forventningsafstemning. Normalt leverer vi med eksportbiler men kan også efter aftale levere med kranbil endsige i containere.

 

Dokumentationen

 

Vi leverer ALLE varer med certifikater. Hvis ikke andet aftales er certifikater altid en del af leverancen og vi beregninger IKKE omkostninger for certifikater.

 

  • LinkedIn Black Round

INDUSTRISTÅL A/S

Krudtløbsvej 75 DK-1439 København K 

Email: lbb@industristaal.dk

 

+45 7734 0096